2023-07-16 80 浏览
可在openrice 预约好方便,约左旧同事系上环食饭倾偈,系OpenRice 睇左好多间,然后比几间旧同事选择,佢挑选了这间,果然无拣咗地方,环境舒适又好座👍,仲系一个斜旧倾偈的好地方,我地差不多座左3个钟头,人来人往都无人会比压力我地示议我地要交枱,服务及食物都非常好,而且是一个打卡的境点,好多食客都在餐厅内不断打卡影相,个个都会摆出自己不同的姿势拍照,只系我地重点是倾偈所以没有打卡,之后有点后悔,应该点都影返几张,而家只系影左几张食物的相片😅其实一坐低的时候,发现这间餐厅是自助形式,差一点想离开但既然得得book位黎到,都系无走到,所以发现自助形式的好处系你座好耐都无人会比压力你👍🤣
牛油果鸡扒羽衣甘蓝沙律
喇沙意粉