招聘中
$17,000-$23,000
月薪
$16,000-$20,000
月薪
最近去开元朗返工经过依间餐厅已经想试好耐啦次次都要排队 今日收早可以walk-in试吓叫咗牛油果生鸡蛋拌三文鱼饭一黎到卖相已经好吸引同餐牌影嘅一样三文鱼同牛油果都系厚切 而三文鱼籽都系大大粒份量好足料佢地仲上埋酱油可以捞埋食嘅至于味道呢..我个人接受唔到个一pack蛋白😭虽然佢好似云朵好得意好靓但系搅匀之后 口感怪怪地 好似食紧泡沫 而三文鱼籽又有啲腥 味道系我唔太接受到觉得好可惜呀 因为其他三文鱼牛油果同珍珠米都系好好食 食得出系新鲜鲜甜嫁而生鸡蛋 因为搅拌左 所有味道集合埋一齐 都唔系好试到佢嘅质素如何不过见到佢系非常浓郁 一开始搅拌时都要吉几下先穿 唔同一般鸡蛋嘅质地呢如果比我再试一次 我应该会「不」走咗啲蛋白先至食🤣另外 见佢哋嘅餐牌仲有好多吸引嘅嘢食蛋包饭同甜品pancake都好想试吓我会再比多次机会佢嫁🥰 PS 汤系西兰花汤 好浓郁 可惜我系唔钟意西兰花嘅😂今次真系好倒楣嘅体验 但我重申 依间餐厅绝对值得比多次机会😙
最近去开元朗返工
经过依间餐厅已经想试好耐啦