2022-07-17
今次嚟到一间靓靓cafe 仲系大家至喜爱嘅良心店💛Hami Harmony其实屹立咗好多年 都系因为食物质素高 而且抵食 环境装修好别致 清新得来带少少民族感觉 如果想同朋友揾个地方食饭 又可以舒舒服服倾吓计👭🏻呢度绝对系唔错嘅选择▪️白酒忌廉煮青口青口份量都几多 有成二十几只 仲几大只添🦪个汁煮得好浓郁好滑 而且加咗洋葱同青瓜令到味道再提升▫️烧一口鹅肝多士鹅肝好香 油脂刚刚好 软嫩嘅口感配脆卜卜嘅多士🤤好滋味 两款小食都有跟沙律菜 除咗黑醋之外仲落咗芝士 好有诚意💕▪️北海道软壳蟹配黑松露意大利粉见到隔篱枱点咗 卖相劲吸引 仲香喷喷 我都即刻要一份🍝黑松露酱落得一啲都唔轻手 香得来仲令到成个意粉都好creamy 软壳蟹都好大只 成件事好perfect❣️▫️Chocolate(Iced)▪️鲜果士多啤梨柠檬薄荷梳打本身想饮咖啡 不过夜晚饮惊瞓唔着 所以叫咗杯冻朱古力 朋友杯梳打整得好靓 士多啤梨同薄荷味平均🍹
▪️白酒忌廉煮青口
▫️烧一口鹅肝多士
▪️北海道软壳蟹配黑松露意大利粉
▫️Chocolate(Iced)
▪️鲜果士多啤梨柠檬薄荷梳打