2012-01-31 9 浏览
今日黎到星街试下这间开张唔耐既西餐, 佢门口有位外籍人士帮你开门. 已经令你知道一定唔系平~, 入左去之后感觉好舒服, 佢大部份野都系用木做既, 中间有张长table 放左好多唔同款式既cheese, 有一边简开左, 可以for private party, 仲有几张卡位 for 4个人, 装修都几靓佢有 2,3,4个courses 简 , lunch set 2 courses 已经要$250蚊order 完食物会有bread 无限供应, 佢会介绍, 仲有2款 oliver oil 西班牙/法国 比你简, 之后会有一个开胃前菜, 今日系green pea 冻汤上面有个mousse,( 唔记得左咩黎)。头盘我地叫左带子 , 佢有2粒大既带子, 中间系好嫩既唔会煎到佢熟哂, 仲有一个用蟹肉做既汁, 味道唔错~~, 主菜我叫左西冷, 同事叫左lamb , 放得好精致, 系有小小salty, 但都好好味~~ 同埋虽然我地叫左2 courses 不过系够饱既~ haha... 最后我地冇再另叫dessert, 佢都再送左个小小既甜品比我地~~ 好满足~~ 外层系dip左choc

Principal
lunch set menu
green pea
带子
lamb
beef
最后我地冇再另叫dessert, 佢都再送左个小小既甜品比我地~~ 好满足~~ 外层系dip左chocolate, 入面系一粒cherry味有果肉既棉花糖, 推介~
似屎, 不过系棉花糖~ haha
2012-01-31