2020-06-16 37 浏览
今日去到荃湾少见既酒吧食野,一入到去灯光比较昏暗,环境舒适,首先,我们入到餐厅,餐厅职员好热情咁招呼我地,仲帮我地拉拉坐位,之后比左餐牌比我地。我地首先拣左两杯野饮,之后拣左两款前菜同两款主菜。Cinderella呢杯会比happy ending 酸多啲啲 莓味较重 都系好开胃既饮品黎Happy Ending两杯都系无酒精饮品 都系属于酸酸甜甜既饮品 好夏日feel😂 因为都系用菠萝,柠檬个啲类型既水果调配出黎既😆香煎三文鱼配芒果莎莎系煎三文鱼配芒果既配搭 酸酸咸咸 几清爽😋风干火腿露荀卷几好味😋 饼底好香脆 露荀好清甜而又唔老👍🏻冬阴功海鲜意粉有几款海鲜,虽然是冬阴功,但蕃茄味比较突出,意粉较硬身白酒煮蓝青口配蒜蓉包唔会太重酒味,但依然好好味😋青口煮得岩岩好,汁香味浓,但食青口就有少少麻烦,要‘拔丝’,蒜蓉包好脆又香口,沾小小白酒汁更吸引。

Cinderella

Happy Ending

香煎三文鱼配芒果莎莎
系煎三文鱼配芒果既配搭 酸酸咸咸 几清爽😋

风干火腿露荀卷
几好味😋 饼底好香脆 露荀好清甜而又唔老👍🏻

冬阴功海鲜意粉
有几款海鲜,虽然是冬阴功,但蕃茄味比较突出,意粉较硬身

白酒煮蓝青口配蒜蓉包
  • 风干火腿芦笋卷