2021-08-13
Lunch同朋友想揾间坐得舒服,环境唔错嘅餐厅,朋友就推介呢到Lunch时间人唔多,好多位40度三文鱼沙律🥗三文鱼用慢煮方式整嘅,可以保持到肉质滑嫩,唔会煮过龙,熟成度刚刚好,沙律好多火箭菜,醋就略为酸左啲,健康之选黑松露意大利白酱意粉🍝黑松露满满,芝士仲铺满晒成个意粉,味道浓郁、Creamy而且系全素,素食人士可以拣呢个🌱香煎春鸡Risotto 🐥烧春鸡皮整得好脆,鸡肉唔算好鞋,鸡脾就较为嫩滑,加埋青酱一齐食味道清新。下面嘅risotto好似有少少烧过咁,口感唔错,特别呢到最特别系有几款唔同嘅花茶,每一款都加左唔好材料,各有特色Midsummer Dream 🌹法国玫瑰、洛神花、白桑绿茶、甜叶菊玫瑰花同洛神花主打系抗衰老,饮完仲可以补充维他命C,养颜花茶Tropical Wonderland 🌼碟豆花、椰子片、木敦果、焙烧紫米、甜叶菊碟豆花真系近年大热🔵梦幻嘅蓝色,加埋椰子片好清甜,饮完仲有松一松嘅感觉
Lunch时间人唔多,好多位
40度三文鱼沙律🥗
黑松露意大利白酱意粉🍝
香煎春鸡Risotto 🐥
Midsummer Dream 🌹
法国玫瑰、洛神花、白桑绿茶、甜叶菊
Tropical Wonderland 🌼
碟豆花、椰子片、木敦果、焙烧紫米、甜叶菊