2023-12-11
见网上介绍,见佢派饭咁好,决定试试佢一去到,见到要排队,心谂一定好正啦,一入去,地下油到颠,差啲跌亲,印象-20坐低,张枱又系劲油,印象-20啱啱好坐佢厨房出面张枱,望到入厨房,地下积水几cm厚,啲烧味滴油,滴到成张枱有几寸厚嘅油积左喺度,印象-20但我新界区专登过嚟食,冇奶油走,唔理,照食谂住叫佢讲到好劲嘅乳猪饭,系冇咖咖咖!!印象-20最后叫左烧鹅烧肉,同烧鹅叉烧。其实食左咁多年烧鹅,一食就知佢唔系烧鹅,系鸭黎,但叫烧鹅,佢每个饭加左十几蚊,少少嬲个烧肉系冻嘅,唔系室温咁简单,系真系冻咖,虽然个皮系脆,但称唔上好食。叉烧瘦到咬唔开,好柴跟著最恐怖嘅就黎啦,个师傅出嚟帮手执枱,佢著住人字拖,佢啲脚趾系黑色咖,满满嘅油渍,手指又系菌晒黑边,睇到我好惊,好想呕呢间嘢真系冇下次,我觉得你俾咁多钱卖广告,不如摆少少钱做好啲环境卫生清洁
坐低,张枱又系劲油,印象-20
但我新界区专登过嚟食,冇奶油走,唔理,照食
谂住叫佢讲到好劲嘅乳猪饭,系冇咖咖咖!!印象-20
油渍,手指又系菌晒黑边,睇到我好惊,好想呕