2024-09-23 1065 浏览
卫生环境好差,个场都唔满,应该都够人手可以搞返好个卫生,枱面冇抹干净,卡位梳化啲罅位超污糟,劲多不知明碎碎🤢仲有水添。嗌咗碟卤水鹅,问佢拎点嘅汁,佢就指住枱面碟辣油话系得呢个,我哋再讲话系点卤水鹅嘅汁,佢就冇讲嘢,将碟辣油拎起劲大力摆落枱,原来下面仲有碟就系我地要嘅汁,但系你系咪应该一早摆好🙂,唔系客人问𠮶阵仲要态度咁差咁摆开两碟蚝饼个底超油,试左少少真系食唔落,食左面头啲蚝就算到埋单话同个职员讲话俾支付宝,佢就话要出去收银度俾钱,咁个职员就帮我哋拎埋张单出去我哋跟住出去俾钱咁我哋出到去咪俾个QR code个戴眼镜女人收银收钱,但系佢一直冇抬起头,我哋都等紧佢搞掂手头上嘅嘢,然后佢一抬起头就态度劲差咁话我哋队住部电话俾佢做咩啊,又唔出声净系摆部电话系到就系因为头先个职员冇将我哋张单摆喺佢正眼前,佢就系完全睇唔到架喇,仲话返我地转头!🙂你地自己交接唔好,可以态度咁差对个客嘅咩!收钱𠮶阵又话我地电话暗,下一秒咪又系即刻嘟到收到钱,冇嘢揾嘢嚟讲嬲到成肚气😤😤嘢食唔系特别好食,环境卫生差,职员态度差,超级赶客一定唔会再有下次!!

蚝饼个底超油,试左少少真系食唔落,食左面头啲蚝就算

一定唔会再有下次!!