2021-08-13
好耐无试过同同事放工之后,揾个地方chill吓,讲吓是非野,呻吓d无聊野!难得今日同事兴起,放工带咗我去佢最近几心仪嘅酒吧 - 雪吧🍺呢间楼上酒吧嘅空间几阔落,座位又坐得舒服,员工好有礼貌,播嘅歌都未算太嘈,咁倾计就唔洗倾到嗌交咁大声🤭 最紧要系呢度无好浊嘅烟酒味,环境好掂👍🏻咁睇番佢地note,星期四至六,7点-10点有🎸live band 🥁当然,各位K歌之王有兴趣,都可以上台一展歌喉🎤 无需费用架另外,酒吧仲有飞镖机,等各位飞镖高手可以切磋切磋啦仲有,作为酒吧,呢度都有提供各款唔同口味嘅水烟,有兴趣嘅朋友都可以chill下架到野食野饮方面表现如何呢🧐Cocktail - Snow White🍸:饮落唔算酒精太浓,加咗橙汁比较易入口,啱晒唔太钟意重酒精嘅朋友小食:- 烧秋葵食落都几爽口- 热热地嘅日式鸡泡鱼干,送啤酒真系一流,又好食,又有咬口(识食一定要热热地食)- 原条茄子,烧完之后洒咗辣粉喺面,食落辣辣地几惹味,食到茄子肉又甜甜地,正😋主食 :- 意大利辣肉肠pizza🍕,饼底好松脆,面层又足料,个size啱晒两个人食,食完啱啱好,唔会太饱- 烟三文鱼天使面,好多烟三文鱼,个天
最紧要系呢度无好浊嘅烟酒味,环境好掂👍🏻
咁睇番佢地note,
星期四至六,7点-10点有🎸live band 🥁
当然,各位K歌之王有兴趣,都可以上台一展歌喉🎤 无需费用架
另外,酒吧仲有飞镖机,等各位飞镖高手可以切磋切磋啦
到野食野饮方面表现如何呢🧐
Cocktail - Snow White🍸:
小食:
- 烧秋葵食落都几爽口
主食 :
- 烟三文鱼天使面,好多烟三文鱼,个天使面又整得弹牙,size都系唔晒两个人,食完又唔会觉得好溜
最后仲发现到,逢星期日晚都有塔罗牌占卜环节,每个人头消费满250蚊,就可以加50蚊玩一次塔罗牌占卜架啦🔮