2018-07-21
呢间餐厅想去左好耐,连家燕姐个仔都喺度 cocktail wedding party(好似系). 间餐厅有个无敌大海景同埋户外场地! 餐厅唔系开咗好耐,所以所有野都好似好新净同埋好靓! 前菜我们点了「鲜柚子鳕场蟹脚」味道非常清新,青瓜加新鲜蟹脚,酱汁酸酸地,十分开胃!另外前菜也点了「法国边豆配鸡苁菌」虽然比较细碟,但系味道也很好很清新!边豆上面的鸡苁菌有点像木耳味道!轮到主角出场! 我们点了餐厅的推介「48小时慢煮牛肋骨」! 超级好味道,喜欢食牛的朋友一定喜欢!因为慢煮的关系,所以牛肉肉质非常嫩滑!可以自己另外点海盐或者秘制酱汁😍我们点了另一个餐厅推介「黑蒜焗羊鞍」!估唔到有咁多黑蒜,真系盖过了全条羊鞍!不只卖相很特别,味道都非常特别!本身担心黑蒜味道好重,食完会口臭,但又冇呢个问题㖞! 可能黑蒜有少少甜甜地,所以炸咗出嚟都冇口臭呢个问题!最后一点主菜是「松茸羊肚海胆烩饭」..海胆非常多,亦都非常新鲜!个饭味道好浓郁,好好味,不过有少少咸!另外我们点了甜品三色糕点,买相超级靓,而且都整得几好味!唔会太甜,值得一试!另外一提,店内员工&经理服务非常好!
前菜我们点了「鲜柚子鳕场蟹脚」
味道非常清新,青瓜加新鲜蟹脚,酱汁酸酸地,十分开胃!
另外前菜也点了「法国边豆配鸡苁菌」
我们点了另一个餐厅推介「黑蒜焗羊鞍」!
另外一提,店内员工&经理服务非常好!