2022-06-26 1413 浏览
见到网上食评几好,又同朋友试吓,4个人都选了六道菜的 lunch。餐厅主人好贴心咁俾咗个video我哋,如果冇video其实有少少难揾,谂唔到山林道最笃笃有一间私房菜餐厅。因为系中午嘅关系只有我们一枱,大声讲笑都冇问题 ☺️ 前菜系西瓜波牛蒡,跟住系一个热带水果配乳酪沙律,再跟住一个青苹果冻汤,我觉得好好味 🙂 唔钟意饮冻汤嘅朋友可以拣另外一款鱼嘅热汤。之后系一个鸡肝米形意粉;我觉得系今日 the beat! 简直想添多一碗!主菜拣咗黑毛猪肩胛肉,不错。甜品系一个朱古力流心蛋糕,啱晒我钟意食朱古力! 店主服务好好,每上一道菜都有介绍俾我哋听究竟系乜嘢材料。有机会可以再去㖞 🙂