2021-08-04 22 浏览
去完海港城既toy story ,就出发去订左位既餐厅🍴之前上网见到有人post好似几吸引 佢系楼上舖 有得饮酒🍻有得掟标 有得食野 重有得打卡Tim 📸上到去装修真系几靓 有3个大鸟笼位 睇得之余坐得都好舒服😌 为左shake shake海鲜而黎 2人同行有食到主食 重会送一份麻辣龙虾🦞 所以我地点完shake shake海鲜外 就只系单点左蒜蓉包姐但估唔到个蒜蓉包系咁出色 爱蒜之人必食呀!!佢系超!多!蒜!而且包焗得刚好 冇话焦左/淋身 真系超级无敌蒜蓉包😆😆而送既麻辣龙虾🦞唔好以为送既得3,4只 系足足有成10只!虽然小龙虾既肉唔多 但系就好入味 「辣得好过隐」👍🏻👍🏻而主角shake shake 海鲜 选左青口 粟米🌽蚬 鲍鱼 带子 肠仔 虾🦐店员话个汁系酱汁是独创既马来西亚特色辣汁 唔会太辣但就好香 也有蒜味 热辣辣既海鲜全部都好新鲜 不过海鲜配辣汁当然好味 但绝对唔可以忽略左个粟米🌽佢系超甜又带点辣 真系几饱都要食👍🏻👍🏻👍🏻估唔到这间岩个质素咁好 绝对会再食😋😋
上到去装修真系几靓 有3个大鸟笼位 睇得之余坐得都好舒服😌
而送既麻辣龙虾🦞唔好以为送既得3,4只