Potluck Eatery

2023-10-26 161 浏览
《Potluck Eatery (尖沙咀)》西餐控今日又出动一波食牛扒同羊扒,叫左两个set meal食到好饱好满足😊🐑烤焗香草保云苏纽西兰西冷羊扒羊架羊扒平日就食得多,指定食羊西冷就真系好少有!担粗粗叫左个五成熟嘅羊扒,以为会好多血水,点知比我预期中出色粉嫩嘅肉切开流出嚟嘅系浓浓嘅肉汁😋经厨师介绍知道原来羊扒面头嘅面包槺系连埋件羊一齐入焗炉烤,所以脆脆嘅面包槺紧紧咁痴实羊扒有双重口感👍🏻🐮炭烧美国安格斯肉眼炭烧肉眼同羊扒唔同,系厚厚一块肉感满满😋牛扒五成熟烧得刚刚好,我自己就喜欢佢牛扒边有少少筋而且无乜油脂令到成件事无哂罪恶感🍨绿茶雪糕🍰蓝梅芝士蛋糕Set dinner嘅两款甜品真系小孩才选择,雪糕同蛋糕嘅味道都够哂浓郁,帮餐饭划上左完美句号😀如果你都想试下呢间环境靓食物出色嘅餐厅,记得bookmark定呢间餐厅,约埋三五知己一齐嚟试下👨‍👨‍👧‍👦 地址: 尖沙咀柯士甸道136-138号金门商业大厦地舖#potluckeatery #tst #steak #lamb #icecream #cheesecake #wine #alcohol #drinksanddine #hkfoo
《Potluck Eatery (尖沙咀)》

🐑烤焗香草保云苏纽西兰西冷羊扒

🐮炭烧美国安格斯肉眼

🍨绿茶雪糕
🍰蓝梅芝士蛋糕

地址: 尖沙咀柯士甸道136-138号金门商业大厦地舖

#potluckeatery #tst #steak #lamb #icecream #cheesecake #wine #alcohol #drinksanddine #hkfood #drinks #hkfoodblogger #hkfoodie #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram
餐前南瓜汤蒜茸包
炭烧美国安格斯肉眼