系荃湾行完街经过一间泰国嘢就入咗去食🇹🇭😆👇🏻👇🏻👇🏻🥗柚子红石榴沙律 $88🧀🧀🧀🧀柚子份量劲足而且柚子好甜😚食落劲鲜甜劲开胃🤤👍🏻北海道带子娘惹牛油猫耳粉 $158🧀🧀🧀🧀第一次食猫耳粉🤔系白汁底甜辣甜辣咁猫耳粉食落烟烟韧韧几特别😆带子煎得外表金黄劲新鲜👍🏻马拉盏炒通菜 $88🧀🧀🧀+0.5个人觉得口味比较偏甜辣味可以再多啲🤔份量足同菜都新鲜😆猪肉生菜包 $108🧀🧀🧀哩款生菜包都系比较偏甜🤔个人钟意食辣嘅泰国生菜包😂如果系怕食辣嘅人就可以一试😮🍵 THAI GREEN MILK TEA (GOLD)$46🧀🧀🧀🧀+0.5饮落唔会死甜绿茶味好浓但唔会苦觉得比泰式奶茶更好饮👍🏻🍉 Watermelon Smoothies $58🧀🧀🧀🧀哩杯西瓜沙冰🍧饮落劲清甜解渴😆感觉无咩点落糖酱😮💬 环境好靓😆 每张椅都会有枝蜡烛灯劲浪漫💕 而且枱与枱之间都唔会好逼👍🏻ASOK THAI GARDEN (荃湾)荃湾杨屋道1号荃新天地UG楼UG37号舖#食乜cheese #香港美食 #香港旅游 #荃湾 #泰国菜 #🇹🇭 #hkfoodies #香港好去处 #港女 #打卡 #港女日常#照骗 #荃湾必食
系荃湾行完街经过一间泰国嘢就入咗去食🇹🇭😆

🍉 Watermelon Smoothies $58
哩杯西瓜沙冰🍧
饮落劲清甜解渴😆
感觉无咩点落糖酱😮

ASOK THAI GARDEN (荃湾)
荃湾杨屋道1号荃新天地UG楼UG37号舖

#食乜cheese #香港美食 #香港旅游 #荃湾 #泰国菜 #🇹🇭 #hkfoodies #香港好去处 #港女 #打卡 #港女日常#照骗 #荃湾必食#荃湾好去处 #荃湾美食#餐厅推介 #Asokthaigarden

2024-09-30
  • 柚子红石榴沙律