2023-08-06 46 浏览
⭐️ 今日同朋友筲箕湾形荟揾想揾间舒服餐厅食brunch, 经过呢间见到门口好靓,入去望一望见乐园主题🎠🎠🎠环境好靓好吸引,好多打卡位。======= ======= ======= =======🌟Brunch Menu🌟🥗是日沙律🥗All Day breakfast(大蘑菇、牛油果🥑、炒蛋、德国肠、三文鱼、蕃茄仔、多士)食材新鲜,尤其系多士非常松脆香口。🍖义烧饭鹅肝香味绵软,入口即化,叉烧软腍又惹味,仲加只㶶边太阳蛋,好好食🤤🫕忌廉酥皮汤饮品menu好精彩,种类繁多眼花撩乱,乜都想试吓,我哋拣咗:🍹Dirty Cookies&Cream 面头好Creamy,下层有少少沙冰,多重口感。🍹Kumquat Soda 卖相吸引,好多时令水果。🧁芒果拿破仑新鲜芒果、香味幼滑吉士、松脆饼底。食咗咁多嘢,埋单只$527,开心愉快嘅一个中午,仲有赞一赞餐厅服服非常好,侍应细心同礼貌。

🌟Brunch Menu🌟

🥗是日沙律

🥗All Day breakfast

🍖义烧饭

🫕忌廉酥皮汤

🍹Dirty Cookies&Cream
面头好Creamy,下层有少少沙冰,多重口感。

🍹Kumquat Soda
卖相吸引,好多时令水果。

🧁芒果拿破仑
新鲜芒果、香味幼滑吉士、松脆饼底。