2023-09-04 85 浏览
嚟过一次呢度食lunch 环境好chill店员都有介绍晚上嘅𝒯𝒶𝓈𝓉𝒾𝓃ℊ ℳℯ𝓃𝓊🤤返工已经好期待快啲放工可以嚟食正嘢🫶🏻一早book定 因为menu都基本上已经固定选择困难症嘅人就一定唔需要担心店长都会好细心问下会唔会有啲咩唔食👍🏻❣️法国鱼子酱•蟹肉千层沙律•芹菜头慕丝•香脆蟹仔大乡里如我其实第一次食鱼子酱味道原来唔会话好重蟹肉沙律好鲜味🦀️蟹仔炸到脆卜卜 好lively咁攀紧上个罐度芹菜头慕丝有少少青草味 可以清新味蕾❣️大蒜马铃薯汤配黑松露好creamy够晒热 薯仔味浓但绝对唔会盖过黑松露嘅味道❣️流心蛋•黑松露酱 •烟熏三文鱼泡 •黑松露覆盖著流心蛋嘅系日本南瓜蓉带清甜嘅感觉 一下拮到好底就系烟三文鱼foam上面就有黑松露酱 有好多重唔多嘅layers❣️红酒烩和牛面颊 •和牛面颊椰菜卷 •黑松露薯蓉 •焦糖苹果基本上唔需要用刀叉 都已经可以分开个面颊证明已经炆到好嫩 夹埋焦糖苹果食更加开胃Wrap咗椰菜食又有另一种爽口嘅口感底下嘅黑松露薯蓉真系超级好食好smooth 又够晒重牛油同黑松露香❣️带子慕丝黑鳕鱼甘笋卷 配法葱白酒,忌康青口汁 •甘符泡沫 •夏季黑松露黑鳕鱼入口即溶 甘笋喺
嚟过一次呢度食lunch 环境好chill

底下嘅黑松露薯蓉真系超级好食
好smooth 又够晒重牛油同黑松露香

黑鳕鱼入口即溶 甘笋喺外围带出爽口同丝丝嘅甜味
忌廉汁同鳕鱼好匹配 青口都好鲜甜

❣️日本白桃 •云呢拿吉士忌廉•新鲜红嗓子汁•法式脆蛋白 •椰子雪糕
食到好饱好饱 最后呢味甜品酸酸甜甜
好多唔同嘅配料带出唔同嘅口感