2021-10-13
约咗闺蜜食饭,因为网上推介呢度环境好靓,可以打卡,所以bookmark咗好耐一直想试。为咗想坐个靓啲嘅位一早book想坐2楼,但如果坐2楼星期日系一定要食佢个brunch, 唔可以散叫。个brunch set跟三个前菜,一个main 同甜品。讲真三个前菜份量都真系有啲多,食完三个前菜其实已经好饱,个main已经唔系好食得落。Main course 分别叫咗burger同牛扒,burger味道正正常常没太大惊喜。牛扒就有点失色,而且系要加钱叫的,因为肉质比较韧,口感一般,建议不用加钱试了。最后原来打卡位喺3楼,所以想打卡嘅根本唔使特登坐2楼叫brunch set。另外我哋上到3楼都会有人排队影相,所以都影得唔系太自然俾人望住。3楼除咗有个书架打卡位,仲有一部钢琴可以影下。整体感觉都真系名过于实,环境系靓但系食物质素真系麻麻地,brunch set平均三百几蚊一个人,性价比低。
个brunch set跟三个前菜,一个main 同甜品。