餐厅: 南海一號
资讯:

2024-09-08 2538 浏览
鹿儿岛和牛鱼翅餐娘惹羊角豆:不会太咸,几好味,但对本人嚟讲就辣咗少少!冰镇鲍鱼:鲍鱼好腍好入味恰到好处!😋生拆蟹肉干捞翅:呢个汤应该都熬制咗好耐,完全唔肥腻,汤捞入翅里面非常美味,齿颊留香😋😋😋鹿儿岛和牛:呢个真心劲推介,唔会太熟,恰到好处,简直系觉得入口即溶,好香牛味😋😋金榜酱开边龙虾:呢个汁真系不得了!无谂过龙虾灰埋呢个汁,完全系完美嘅组合!花胶条泡时蔬:花胶条唔系好食到系花胶,不过不失!蒜香鲍鱼鸡粒蟹:鲍鱼细咗啲,唔系好食到鲍鱼味,但啲鸡好嫩滑,配咗呢个饭都唔错!燕窝杏仁茶:本人从来都唔饮杏仁茶嘅,但系呢个坚好好味,仲要个卖相都好吸引!呢个本人觉得都系推介之一😋
鹿儿岛和牛鱼翅餐

娘惹羊角豆:
不会太咸,几好味,但对本人嚟讲就辣咗少少!

冰镇鲍鱼:鲍鱼好腍好入味恰到好处!😋

花胶条泡时蔬:花胶条唔系好食到系花胶,不过不失!

2024-09-07
外卖自取