2020-12-28 335 浏览
今次已经系第二次帮衬,完全冇令我失望!餐厅装潢系有复古既感觉,同埋好雅致,好适合假日著到靓一靓黎打卡,我有留意现场都有港女影相打卡,哈哈。而且餐厅面对海滨公园,景观也不错。 今次系圣诞节黎帮衬,比起上次多咗好多应节既装饰,颇有心思。我系中午黎食,虽然系假日黎,但系人流唔算多,唔洗等位。同上次一样,我叫咗一份Breakfast Fantasy,真系好丰富,有parma ham、烟肉、法兰克福肠、新鲜菠萝、车厘茄、大啡菇、黑松露炒蛋、面包、沙律同石榴籽。(可以睇图)虽然份量都颇大,但里面有好多新鲜既蔬菜同水果,加上沙律酱系酸酸甜甜,其实唔会觉得好heavy或者好济。细食既女仔可以同fd share都得。餐厅每日会准备daily special menu,今次叫咗个牛仔骨绘饭,因为系朋友叫既,我就不作太多评价啦。虽然份量比较少,不过卖相都系好出色既,打卡一流。仲有职员都好helpful,仲同我地讲圣诞快乐。我地叫咗一个饭,一份all day ,同两杯野饮,埋单$429。午餐黎讲唔算抵食,但系放假食一次无所谓啦。同埋呢度环境同食物质素都系值得既。整体黎讲,呢间餐厅真系好值得推荐,我会再帮衬,h
今次已经系第二次帮衬,完全冇令我失望!

而且餐厅面对海滨公园,景观也不错。

今次系圣诞节黎帮衬,比起上次多咗好多应节既装饰,颇有心思。

我系中午黎食,虽然系假日黎,但系人流唔算多,唔洗等位。

仲有职员都好helpful,仲同我地讲圣诞快乐。

整体黎讲,呢间餐厅真系好值得推荐,我会再帮衬,hehe。大家如果放假可以去试下,然后再行下观塘海滨,系放假悠闲既好选择。赞!

Breakfast  Fantasy
2020-12-26