La Vista

2024-06-03 1514 浏览
难得今日冇落雨,天气咁好仲要有阳光,我哋去东涌撑枱脚,试吓呢间响喜来登酒店里面嘅一间露天墨西哥菜,企喺门口等带位时已经感觉到佢哋嘅侍应非常好客,7pm去到餐厅唔系太多客,我哋仲可以拣坐最近海边嘅一张枱,望住夕阳嘅大银幕😍忍唔住即刻就要点返杯Sparkling Wine🥂 ,朋友就饮Mojito,见到Menu有超特级沙律SSS-SUPER SALAD 🥗梗系即刻要试吓啦,酱汁配搭好好味,原来里面有鸡肉、青瓜、牛油果、红萝卜、芒果、仙人掌、蜂蜜芥末沙律酱汁,第一次食有红萝卜嘅沙律,估唔到又几夹㖞,食一啖之后都觉得个人健康咗,鸡肉串烧 2串CHICKEN SKEWERS 2pcs,火候啱啱好,啲鸡肉一啲都唔嚡,而且仲好嫩滑有肉汁添,Buffalo chicken wings 配搭埋𠮶个乳酪酱汁少少酸少少甜中和返肥腻嘅口感又系好好味。总括对呢间餐厅非常满意,OpenRice订位仲要有八折🤭 而且每位侍应都非常好客!
2024-06-02