2022-01-06
#gianna西餐 #gianna意粉 #gianna沙冰.上次行街行左好耐,唔想扫街要企系度食野,就系新都会揾间cafe坐低慢慢食当回血🤪.1️⃣芒果奇异果沙冰($48)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)甜度适中~芒果沙冰透心凉,除左有少少奇异果籽同埋面头嘅奇异果肉之外,唔系几食到奇异果味🤣成杯都系芒果味,不过就几靓几啱打卡😽但要注意⚠️我地影左一阵就开始流出黎😂所以打呢张卡真系好要分秒必争.2️⃣明太子带子意大利粉($118)⭐️⭐️⭐️(3/5)明太子真系不败之选,好难会伏🤤味道同口感都唔错~不过带子份量就真系几少😂虽然佢唔伏,但又未到亮眼到想食第二次~🎡Boring?!地址:葵芳兴芳路223号新都会广场2楼270-271号舖(港铁葵芳站 D 出口, 港铁葵芳站 E 出口)#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfo
1️⃣芒果奇异果沙冰($48)⭐️⭐️⭐️⭐️(4/5)
2️⃣明太子带子意大利粉($118)⭐️⭐️⭐️(3/5)
🎡Boring?!
地址:葵芳兴芳路223号新都会广场2楼270-271号舖
(港铁葵芳站 D 出口, 港铁葵芳站 E 出口)
#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #hkfood #hkfoodblog #hkfoodblooger #foodphotography #foodie #hongkongfood #chinesefood #localfood #香港美食 #葵芳美食 #吃货 #相机食先 #人气 #葵芳 #葵芳cafe #意粉 #甜品 #沙冰#gianna葵芳