2016-01-20 539 浏览
我好钟意­­呢间餐厅, 由装修到食物, 我都觉得好好食野当然系要食物加环境啦个环境布置得好靓好精致, 睇得出系有用心, 觉得食都食得开心享受啲 我哋点咗个二人餐, 拣咗汤, 野菌意粉, 烟三文鱼意粉,士多啤梨多士盒, 士多啤梨奶昔同朱古力奶昔粟米忌廉汤够浓, 好饮! (我特别钟意浓汤~) 野菌意粉个汁好好食呀, 系牛肝菌汁黎. Yummy yummy~~又够多汁㖞. 我觉得意粉就系要多汁! 咁个意粉先够juicy嫁吗 烟三文鱼意粉都好食. 有烟三文鱼同熟三文鱼嫁~个汁都唔错 奶昔好靓呀, 士多啤梨奶昔同朱古力奶昔都好奶味 (我系钟意重奶味嘅奶昔嫁), 咁士多啤梨奶/朱古力味都重~ “士多啤梨多士盒”好多士多啤梨呀, 士多啤梨又够甜. 个雪糕面仲有啲脆脆哋, 系乜黎? 我谂系糖粒? 几好咬口㖞. 系心型嫁, 但我咬碎咗. 唔影出黎啦哈哈 老板好好咁俾咗个羊架同金莎骨我哋试, 佢话系包埸时先会有的食物. 羊架唔骚㖞, 我平时唔食羊嫁. 但我真系觉得呢个好食.金莎骨都好香口呀. 几高质素啵.呢个烟肉卷都好好食 个蛋仲系juicy嫁!!!
我好钟意­­呢间餐厅, 由装修到食物, 我都觉得好好

食野当然系要食物加环境啦

粟米忌廉汤够浓, 好饮! (我特别钟意浓汤~)
粟米忌廉汤

野菌意粉

烟三文鱼意粉都好食. 有烟三文鱼同熟三文鱼嫁~个汁都唔错
三文鱼意粉

士多啤梨奶昔
朱古力奶昔
士多啤梨多士盒

羊架、金莎骨

羊架唔骚㖞, 我平时唔食羊嫁. 但我真系觉得呢个好食.

金莎骨都好香口呀. 几高质素啵.

呢个烟肉卷都好好食 个蛋仲系juicy嫁!!!
烟肉卷
2016-01-06