2020-07-26 774 浏览
终于去左试好出名嘅Mamaday,入面环境同食物都一流首先讲下呢个名副其实嘅点解个个都叫软壳蟹比萨架?食完即刻知道点解个个都叫,原只软壳蟹系顶,炸得好香脆同juicy,个比萨底够薄唔会食完好饱,啲sources亦都好有层次感,其中一只系酸酸甜甜,加埋芝士绝配主食方面亦叫左可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面,不过都真系有少失望,因为啲source整得太杰,搞到啲意粉痴埋一旧咁,味道都系普通嘅忌廉味无咩特别,顶啲蟹柳就偏干身小食叫左烧鸡翼我钟意食,拣左配蜜糖芥末酱,炸得十分香脆,酱都整得好出色饮味就叫左豆腐豆腐豆腐咖啡同埋够唔够姜蜂蜜菊花茶,先讲菊花茶,饮落好有惊喜,除左好多菊花外加左几旧姜粒,本身唔太甜仲带点轻轻嘅姜味,好清新至于豆腐咖啡都好味,甜度可以自己调教
终于去左试好出名嘅Mamaday,入面环境同食物都一流

点解个个都叫软壳蟹比萨架?

可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面

烧鸡翼我钟意食

够唔够姜蜂蜜菊花茶
豆腐豆腐豆腐咖啡

至于豆腐咖啡都好味,甜度可以自己调教

点解个个都叫软壳蟹比萨架?
可能会失望温泉蛋明太子意大利扁面
烧鸡翼我钟意食