2024-10-26
Dan Ryan's Chicago Grill(尖沙咀)尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼OT315号舖之前有朋友介绍过呢间餐厅比我,今日就同个朋友嚟感受一下,入到呢间餐厅,感觉就好似去左美国咁,之前去旅行嘅回忆返哂嚟👉CHICAGO SET💰$348😋😋😋😋.8/5👉招牌凯撒沙律无谂过会咁大份量,新鲜沙律菜鲜甜脆嫩,酱汁又唔多,健康又好味👉炭烤封门牛柳五成熟系最佳口感,好浓牛味,好重炭火味,个新鲜热辣蕃薯条非常吸引,一嚟就食咗先,食完都饱饱👉自家制布朗尼蛋糕配朱古力士多啤梨布朗尼好有口感,唔会太甜,加埋少少朱古力酱就啱啱好喇,饭后甜品好满足👉香烤味噌比目鱼💰$228😋😋😋😋.8/5个薯蓉可以转做炒蘑菇,比目鱼又嫩又滑,啖啖肉,啱晒我呢啲懒人,佢啲配菜都好好食有西兰花烤南瓜炒蘑菇,样样都整得好出色回头:yesyesyes!环境好舒服,又好似去咗美国咁,我应该唔会几耐又再嚟过
尖沙咀广东道3-27号海港城海运大厦3楼OT315号舖
👉CHICAGO SET