2018-12-24 327 浏览
其实平时好少行呢到,唔系个fd话几抵食都发现唔到。不过真系几抵同几好食! 首先因为圣诞节,出面嘅装饰真系好靓!今日我哋食系下午茶我点知个黑松露猪扒包,我想讲呢个包嘅份量完全系out of my expectation!劲大份! 呢个系晚餐嘅份量啰好唔好? 黑松露味劲香!然后的猪扒亦都好有肉汁,加埋出面硬脆嘅法包,成件事都好搭!薯条仲要系我钟意食既粗薯!无得弹!个friend叫咗半份葡式炒意粉,呢个份量就正常D, 上面有啲厚切嘅辣肉肠,加上意粉嘅硬度适中,调埋呢个葡式嘅味道,都几好食!我哋一个叫左杯red sangria,一个叫左杯mc,好有食晩餐既感觉!真心抵同好食!店内既环境同埋用色都好靓,喺度食嘢好舒服!本身谂住个下午茶应该会唔饱,两个人叫三个应该差唔多,好彩冇叫个甜品!但佢啲甜品都好吸引呀!希望下次可以试到啦!

今日我哋食系下午茶

店内既环境同埋用色都好靓,喺度食嘢好舒服!