2013-07-29 783 浏览
地点都OK, 永乐街口果汁店斜对面, 有好多餐厅水牌果度就系啦.  我地三个人, 各自点左唔同既组合 (之前一日确认菜单), 可以试下多D野.  龙虾汤, 洋葱汤同蘑菇汤, 最好味系蘑菇汤 (我自己果碗).  前菜我食炸蟹饼, 其他果两位, 一个食鹅肝, 另一个食牛肉他他, 三款都非常好味道.  跟住食既意大利饭同埋PASTA都做得好好噃, 尤其是CARBONARA, 好浓既牛油同埋芝士味呀   食主菜时都已经饱饱地   我果碟春鸡卖相好靓, 鸡肉几滑, 味道OK.  我见佢地块牛柳好似好正咁样   最后食埋甜品真系饱到上心口.   三五知己慢慢叹, 一边食一边倾, 唔错既选择!
   食主菜时都已经饱饱地
2013-07-27