2019-08-29 135 浏览
Happy Friday真系想啤一啤!放工叫左老公去诺士佛台揾间又chill又有好野食重点系有好酒饮既地方食饭🥳黎左呢间门口已经坐满晒人既the salted pig!! 因为怕热我地坐左入面🤣呢间岀名食猪 装修几有玩味😆坐得几阔落!见到有一班朋友开晒party感觉好欢乐😆仲有发现星期一main course买一送一!好抵呀如果星期一黎食!🤤我地先叫左2枝fruit beer!最钟意fruit beer!!多左啲甜味易入口好多但又keep到左啤酒既苦味!🤩再叫左牛油果香芒沙律🥗好fresh 好开胃🥰仲要都几大碟几好食!再黎脆猪手!呢个极推介!🤩好香口但肉质仲keep到好嫩滑!而且好入味!配埋酸菜薯条同埋佢个酱!一流!😇

呢间岀名食猪