2024-11-18
环境布置得好华丽又高档。入面有个巨大嘅弧形酒吧柜,摆满各种酒类,再配合暖暖嘅黄光,营造一个高贵气派嘅氛围。餐台摆设得好精致,台面系黑白相间嘅格子砖,再配以木制椅枱,令人感觉高雅特别。周围墙身亦有特色装饰,加上水晶吊灯,体现出呢个场所嘅优雅高贵。汤好浓郁,好暖胃。我好钟意配件呢啲切片面包,可以叹晒个汤汁,绝对系最爽快嘅用餐体验。呢啲暖呼呼嘅汤喺块寒冬嘅天气饮特别正!呢个沙律都OK!新鲜生菜同其他蔬菜,包括青瓜、番茄同红叶生菜。牛油香辣虾香忌廉手工戒指意粉戒指粉经过烹煮后呈现出湿润又松软的质地,上面缀有大颗的虾仁,表面仲洒左D芝士碎屑,闻起来超级香浓,浓浓的奶香和海鲜香气,食到停唔到口,一D都唔觉得滞。烧美国猪肉眼扒整道菜式颜色好丰富吸睛。酱汁为猪扒带来一股浓浓嘅酱香味,加上肉排本身既鲜嫩多汁,整体味道相当迷人。经过煎烤,连表皮都酥脆,肉眼又肥又嫩,正
牛油香辣虾香忌廉手工戒指意粉
烧美国猪肉眼扒