2022-08-03 315 浏览
本来食麦当劳就冇咩好写嘅,不过你日日喺尖沙咀赶时间谂住快快脆脆食啲嘢,第一时间就谂起麦记,通常喺尖沙咀食麦当劳第一时间就系谂起星光行地库𠮶间,不过打开麦当劳app最近我嘅分店系海港城,如果唔系见到都醒唔起海港城开咗麦当劳。所以就谂住方便啲去最近𠮶间啦,佢系喺港威商场4楼,想去嘅电梯得一条,位置有啲难揾,原来𠮶一层上面已经有7-11、大家乐、谭仔,系难得海港城食平嘢嘅地方😹😹发现呢个麦当劳暂时仲未有人upload相同写食评,咁我就做第一个啦,嘢食就冇咩好评论啦,不过环境真系值得一赞!除咗店里面企理干净,佢仲有一个露台位置系有户外座位,不过天气咁热就冇坐出去啦,我就坐喺窗边嘅位置,一路食一路望出去露天座位,真系算系我食过环境最舒适嘅麦当劳!值得推介!不过希望之后唔好咁多人难揾位😂😂😂

2022-08-02