2013-11-14 8194 浏览
呢间意大利餐厅系我常去嘅餐馆之一,因为佢通常都有某啲信用卡有优惠而且环境舒服服务又好😋😋又系拣左餐酒先😋😋今次前菜㨂左个煎嘅带子、一落刀已经feel到略微煎得过左火,好在面头落得重手嘅鱼子搭够而且个 truffle汁好香浓 ,好味到剩低嘅汁都比我用面包点唒😂😂😂之后系个红虾嘅刺身用tart tart嘅整法我觉得淡左少少加左盐之后好食啲另外个牛肉tart tart都无物特别、不过食得出好新鲜送酒唔错最后个汤系好令我地suprise嘅因为我地每人叫左一个,见到个汤大碟到好似main course咁食埋都已经唔洗再叫main Luu😂😂😂悭返😂😂😂最后一个甜品系芝士mouse同一片烘嘅芝士片伴红酒梨、呢个唔错😋另一个系 tiramisu不过同平时 食开一层层嘅唔同,个人较钟意旧式tiramisu多啲!
又系拣左餐酒先😋😋
另外个牛肉tart tart都无物特别、不过食得出好新鲜
送酒唔错
最后个汤系好令我地suprise嘅因为我地每人叫左一个,