2014-02-25
第一次黎呢到食, book 左7 点, 上到去得一台, 仲可以choose 坐边到tim waitress既态度超好, 劲有善 ! 去到, waitress 先先同我地讲今日有D 咩daily special 系menu冇既, 讲得好detail, 有咩鱼, 系咩texture, 味到, 份量...等等再讲今日有咩海胆 order 左个剌身拼盘, 米子鹅肝卷, 烧牛舌 & 石烧和牛 本身仲想叫多个银雪鱼架...不过好在问左waitress 姐姐, 佢话个剌身拼盘系好厚切, 会好饱...so ...叫我地唔好要个鱼先ja !! so nice and caring ! 之后再问我地赶唔赶时间, 唔赶就会食完一样先上第2样 =) 因为我好想食海胆(加拿大) 所以叫左呢款系包海胆既, 超正, 有成半板海胆架 !! 刺身真系好厚切, 其实2个人食真系会饱 XDD全部都好新鲜, 海胆劲大片, yummy !!! 跟住....米子鹅肝卷, 呢个一般, 鹅肝咪唔系太重烧牛舌: 唔记得左影相, 本人不嬲都钟意食烧牛舌, 而呢到个烧牛舌都冇令我失望, 厚切, 好味 !!! 石烧和牛, 一来到, wa
上到去得一台, 仲可以choose 坐边到tim
waitress既态度超好, 劲有善 !
再讲今日有咩海胆
刺身真系好厚切, 其实2个人食真系会饱 XDD
烧牛舌: 唔记得左影相, 本人不嬲都钟意食烧牛舌, 而呢到个烧牛舌都冇令我失望, 厚切, 好味 !!! 石烧和牛, 一来到, waiter 就倒D 火上去, 立即香味扑鼻 !!!
本身跟左D 酱汁, 但, 其实唔洗点, 食原咪已经好好味了 !
食完.... 超nice 既waitress 姐姐仲叫我地个肚留返小小位, 一阵有雪糕食,
she is really so nice and cute
overall 黎讲, 整体每样野都好好, 值得推介