2017-11-09
约左个姊妹食饭, 一讲食咩好, 佢就话想黎系旺角既Nardo's Cafe,佢话之前四五个人黎食印象好好, 我就跟左佢上去啦上到去新城8楼, 全层都系佢既, 门口又布置得几靓㖞环境都几舒服, 枱同枱之间有距离, 倾计食饭都舒服D摆设有好多(男朋友)既童年回忆, SEND左比佢睇佢话下次都要黎D间蜜糖鸡翼-$58谂住叫个小食黎食, 点知个小食系有8只鸡翼, 份量大到呢! 食落外脆内嫩, 蜜糖味甜甜地令人增加食欲, 而且鸡翼入面有好多肉汁, 好好味! 食完个鸡翼其实我有D失落, 因为个蜜糖鸡翼实在太好食, 令我超想试埋佢既蒜香鸡翼同埋墨西哥鸡翼, 但已经食左四只, 食不落了, 如果餐厅可以整个三式鸡翼拼盘比我试晒三只味就好啦, 我唔介意比多少少钱架跟餐沙律+10蚊份生律几大份下, 而且蔬菜款式都唔少, 食完都觉得自己健康左跟餐周打蚬汤-+10蚊周打蚬汤系要杰少少先好饮, 我最怕饮汤好似饮水咁, D度就周打蚬汤就做到D点, 而且蚬真系超多, 我差唔多每一啖都可以饮到蚬肉, 真材实料香蒜忌廉蚬肉烟三文鱼意大利粉-$115蒜香同忌廉D个组合令你不论嗅觉, 味觉都会好享受, 食落香口, 而且配料好
佢话之前四五个人黎食印象好好, 我就跟左佢上去啦
上到去新城8楼, 全层都系佢既, 门口又布置得几靓㖞
环境都几舒服, 枱同枱之间有距离, 倾计食饭都舒服D
蜜糖鸡翼-$58
跟餐沙律+10蚊
跟餐周打蚬汤-+10蚊
香蒜忌廉蚬肉烟三文鱼意大利粉-$115
黑松露海虾带子意大利饭-$125
跟餐蛋糕-加$15蚊
薄荷朱古力-跟餐超过$20, 所以要另补$12
食完Nardo's Cafe比我既印象系碟头好大, 味道不错, 环境舒适, 员工待客亲切, 我下次会揾一大班人黎, 多D人可以试到更多唔同既食物呀