2019-07-03 56 浏览
作为一名健身教练, 除左识教仲要识食今晚无堂上约左朋友食饭, 比人带左上金百利食饭本人极度钟情于泰国, 对thai food更加不能抗拒可能因为咁, 朋友拣左依度, 我第一次黎, 行左入依个门口之后, 从此我就发现左哩个咁有泰国风既食饭地点行到入去, 心里面真系哇一声, 差d以为自己去左central world d靓餐厅食饭, 依度既装修已经令我即时融入左泰国, 门口摆左架tuktuk! 话时话, 买左机票8月去bangkok, 佢咁样引一引我搅到我劲啰啰挛好想快d飞木雕呀蜡烛呀花盘呀好挂住泰国呀依个2人卡位我好中意! 我地坐低左另一边, 出去toilet个阵顺便望下佢其他位, 就比我见到个咁特别既2人位!芝士焗蚝芝味生菜包系泰国专用既铁匙羹呀!(泰国fans一定知)生菜有修过, 上碟卖相就会靓, 切左最嫰绿既部分比客人, 有诚意肉碎就唔洗讲啦, 加埋配料炒得香。靓仔明炉青柠乌头有鱼有肉有菜, 就成为营养丰富既一餐。明炉乌头虽然落左好多蒜, 但胜在有青柠fresh番, 不失鲜味冬荫公解渴! 系解泰国瘾既渴呀系度顶住条泰国瘾先啦芒果糯米饭芒果juicy, 椰浆唔会死甜, 糯米饭够热够
作为一名健身教练, 除左识教仲要识食

今晚无堂上约左朋友食饭, 比人带左上金百利食饭

本人极度钟情于泰国, 对thai food更加不能抗拒

木雕呀蜡烛呀花盘呀好挂住泰国呀

芝士焗蚝
芝味

生菜包
肉碎就唔洗讲啦, 加埋配料炒得香。

靓仔

明炉青柠乌头

冬荫公
解渴! 系解泰国瘾既渴呀

系度顶住条泰国瘾先啦

芒果糯米饭
芒果juicy, 椰浆唔会死甜, 糯米饭够热够粘口感不错

依度系同区泰菜黎讲环境绝对优胜, 泰色风味好重好重既一间餐厅, 加埋食物水准, 价值绝对above the price, 推介
2019-06-30