2022-10-08
放工完咗忙碌嘅一日最适合黎个Happy Hour🌙 今日揾到新开嘅呢间天台酒吧🏙 地理位置已经好吸引 系佐敦最高嘅酒吧🥰 望到晒270度环回嘅城市景色🌆 一边俯瞰闹市望到昂船洲大桥𠮶边嘅日落🌤 另一边仲望到维港景色同埋幻彩咏香江🌈 由黄昏去到夜晚居高临下有种好Chill既感觉🌕好适合吹水倾吓计 宜家新推出三款特别既Cocktail 用咗西方经典传说故事做主题⚔️ 特别得黎卖相好特别适合打卡📸 而家特价试晒三杯有优惠价 $388 约返班朋友嚟Chill下绝对系好选择🥳⭐️ El Agua de la Vida 💧灵感来自西班牙文生命之水嘅传说🇪🇸 相传生命之水比花草树木围绕有神奇既功用🔮 湖水蓝色嘅Curacao作为主调 加上花朵同雀仔嘅点缀🌸 好有梦幻嘅感觉 加上荔枝同柠檬嘅精华🍋同埋自制雪梨Syrup🍐 果味浓厚 酸酸甜甜女士一定会喜欢💙⭐️ Corage 🗡用咗勇者屠龙嘅传说为灵感🐲呢杯Cocktail代表恶龙既鲜血化身成玫瑰🌹 特别加上烟熏苹果木既效果🪵 打卡感十足之余Smoky既味道亦增加了层次 以Campari同White Rum做Base 酒味比较重亦有种神秘的感觉🍷⭐️ Deep
⭐️ El Agua de la Vida 💧
⭐️ Corage 🗡
⭐️ Deep Fried Spicy Chicken Wings 🍗
佐酒小食同样高质🥂 香脆得来辣度啱啱好送酒一流💛
⭐️ Churros 🍮
贯彻返西班牙嘅主题好Exotic🤩酥脆度啱啱好挂上朱古力浆带微苦感🍫 配合返较有深度既Cocktail 🖤