公司三文治$32鸡扒丁面$23合共$55.00呢度叫苏豪东,啲舖头都几贵,环顾一带,价钱最相宜嘅一家,食完先去(电影资料馆)睇《林黛纪念展》,呢啲真系叫靓女,唔驶戴‘大眼仔’ ,唔驶贴双眼皮胶纸,条腰幼到得19吋,生完仔都系24吋,真系葫芦身形,唔系而家𠮶啲女明星瘦到似饥民,教坏晒啲细路女,听完个导赏团嘅介绍,其实佢个性格几刚烈,真系烈女,佢老公喺佢死后将间房嘅嘢原封不动,系爱系思念又系后悔,佢老公亦都喺同一张床度过身,成件事令你喺个脑度有晒画面,好凄美睇到佢啲电影合约、买嘢嘅单、情书,令你好有感觉,封情书用英文写,文笔流畅,佢都系读到中学程度,真系好过而家啲假才女个公司三文治好足料,几层都唔同,都系啲芝士、烟肉、火腿、煎疍、生菜、蕃茄、青瓜,好丰富面好香,好大阵丁面汤味,面仲弹牙,鸡扒煎得好香脆啲车泊喺马路,都望唔到个海,真系唔系影出嚟咁好风景
合共$55.00

个公司三文治好足料,几层都唔同
,都系啲芝士、烟肉、火腿、煎疍、生菜、蕃茄、青瓜,好丰富
面好香,好大阵丁面汤味
,面仲弹牙,鸡扒煎得好香脆

啲车泊喺马路,都望唔到个海,真系唔系影出嚟咁好风景

2009-10-25