红馆🇨🇳煲仔饭就食得多 第一次试瓦煲酸菜鱼好有gimmick🍲小店形式嘅川菜餐厅🍴食物质素好有水准老板仲要好热情❤️‍🔥人情味max﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/招牌酸菜鱼 $158/ (4.1/5)全港首创嘅煲仔酸菜鱼🎣啱啱煮好热辣辣滚到不断出烟 好香🥰有龙利柳同滑鱼片提供 见好少有龙利柳就拣咗 份量好足料 鱼质滑得嚟好厚身 啖啖肉 汤底拣咗中辣但感觉大约5小辣 钟意食辣建议可以嗌辣啲会更惹味 酸菜同洋葱配料都比得好多 如果汤底再重口味啲就好🔥/四川椒麻鸡 $108/ (4.3/5)只系点咗半只无谂过都咁大碟🐣鸡件好滑 重点系佢嘅秘制椒麻汁好出色🤩花椒同葱油淋满每旧鸡 麻味嘅后劲好强烈 食落会忍唔住不停食🌶️好刺激条脷好爽/薯粉/酸菜鱼嘅汤绝对唔可以浪费所以嗌埋薯条浸落汤 类似米线嘅粗幼度 但口感超烟韧/青岛啤酒🍻/有战斗碗饮啤酒🍻特别有风味🤤食辣嘢一定要𩠌酒 大枝装仲要系买一送一好抵😍﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
红馆

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/招牌酸菜鱼 $158/ (4.1/5)

/四川椒麻鸡 $108/ (4.3/5)

/薯粉/

/青岛啤酒🍻/