2019-09-12
博多拉面别天神大家都应该系全港九见过唔少间,亦都食过好多间😎今日我就再次嚟到亚士厘道呢间分店🙆🏻🙆🏻🙆🏻点解?因为我觉得呢间真系做得最好👍🏻👍🏻👍🏻唔知系咪呢间人流比较少嘅关系,个人觉得无论拉面定系小食都做得比较有心机!今次同男朋友各人叫咗一个豚肉拉面,再一人加多一个小食🙆🏻🙆🏻值得一提嘅就系我哋入到去店员就俾咗两张贴纸我哋同埋一支笔,叫我地写低两年之后希望香港变成点,我哋亦都见到店舖墙上面有好多食客都写低咗香港加油嘅字句♥️♥️感觉真系好窝心♥️♥️豚肉拉面做得好出色,豚肉两边都系煎过先至上菜!汤底10分有味😋😋😋小食方面我哋就叫咗一客饺子,同埋蟹肉沙律🤤🤤🤤饺子煎得非常好唔会太窿👍🏻👍🏻👍🏻蟹肉沙律配埋紫菜一齐食味道更佳🤤🤤🤤男朋友好钟意食芽菜,特别系别天神嘅辣芽菜😎😎每次嚟到佢都会食好多😂😂😂今次亦都唔例外,将芽菜放入拉面汤入面,又解锁一个新嘅拉面食法😋😋😋
唔知系咪呢间人流比较少嘅关系,个人觉得无论拉面定系小食都做得比较有心机! 今次同男朋友各人叫咗一个豚肉拉面,再一人加多一个小食🙆🏻🙆🏻
小食方面我哋就叫咗一客饺子,同埋蟹肉沙律🤤🤤🤤
饺子煎得非常好唔会太窿👍🏻👍🏻👍🏻
蟹肉沙律配埋紫菜一齐食味道更佳🤤🤤🤤