2019-09-19 165 浏览
话说前排同朋友去到旺角唔知食咩好,之后见好耐无食过茶木啲吐司,就决定去食。话就话食吐司,不过点都要嗌个饭填一填个肚先,因为实在太饿啦!今次我先嗌左个沙朗肉(牛肉)肉燥饭,因为个日唔太想食炸野,就简左呢个😂 味道方面几好,咬落去都好冧。而友人简左烤香肠肉燥饭,呢个无影到相😢最后令我今次难忘既就系呢个流心芝士竹炭吐司,佢有小小水果做点缀,然后有一球曲奇云呢拿雪糕,我同友人都好中意呢只味!但系最重点都系佢个芝士!唔系普通既咸芝士或者甜芝士,而系芝士奶盖🤤🤤 个浸味好重好正,食完第一啖之后真系有冲动想嗌多个,不过太饱了😂不过呢个吐司比起平时个几只细好多,而且价钱方面都贵啲,唯一美中不足既我觉得系唔太抵食。

而友人简左烤香肠肉燥饭,呢个无影到相😢

2019-09-09
  • 流心芝士竹炭吐司