🍴花生Brownie HKD26超超超浓朱古力🍫入面仲有好多花生碎 入口有口感之余 仲好有实感 而且唔会觉得好干🙈食食下会觉得有少少腻同埋饱肚感😶🍴Cheesecake HKD42又系好浓郁嘅芝士味 底层饼底压得好实唔会一拮就散😙 🧜🏻‍♀️个人比较中意呢个多啲 食晒都唔会觉得腻🥰🍴Matcha Latte HKD45 (Grande)呢杯就真系。。🤢茶粉落得过量 茶味重到好苦涩 系会有皱眉头嘅程度😶无论点搅匀都饮唔到奶味 建议可以改善下🙊🍴Flat White HKD49 (Grande)奶嘅比例落得太多 咖啡味好淡🧐而且牛奶打得唔够热 口感上好淡好薄 唔够rich 好似饮紧奶水咁😣-本身🧜🏻‍♀️以为呢间系大店见近近地就拉左👧🏿去🤣点知去到先知呢间系分店 总店靓靓果间起上环 下次去埋先👅✾味道觉醒指数: 3.5/5 抵食指数: 3.5/5服务指数: 3.6/5.
🍴花生Brownie HKD26

🍴Cheesecake HKD42

🍴Matcha Latte HKD45 (Grande)

🍴Flat White HKD49 (Grande)

味道觉醒指数: 3.5/5
抵食指数: 3.5/5
服务指数: 3.6/5.