2024-11-18
再三到访依间文青气息浓厚嘅cafe🥰 今次惊喜发现,御用窗边打卡位嘅窗上,画有超级可爱嘅Chiikawa 绘图🤩🌟 切勿错过记得影相😍 好好彩,今次有得坐楼上超舒适嘅榻榻米座👍 充满著和风嘅味道☺️ 劲有气氛✅ 㨂咗两款劲靓靓嘅甜品❤️ 首先系黑白窝夫🥰 黑漆漆嘅格仔窝夫新鲜制起👍 食落外层脆香,内里绵密软熟,饱肚感十足😉 味道带有焦香嘅竹炭味道😋 配搭中间夹心嘅忌廉同埋新鲜水果一齐食,滋味甜美又不失清新😙 唔会太腻或太漏✅ 另选了劲多人叫嘅焦糖海盐脏脏提拉米苏😚 甜品卖相劲华丽😍 成个碟都布满海盐脆脆同埋焦糖酱汁😋 睇见已经觉得好正😙 吉士忌廉香滑细腻,配搭香脆可口嘅手指饼一齐食,味道口感丰盈,令人回味无穷🤤 最后点少得一杯拉花靓靓嘅奶啡🥳 兔仔拉花可爱又独特😚 打卡一流❤️ 奶啡饮落顺滑细腻,啡味醇香,加上鲜奶令整体不会过于苦涩🌟 好唔错☺️