今日喺大围工作,附近都冇乜嘢好食,剩系得咩叫做比较吸引。我哋叫咗一个午市套餐,有一个焗饭配嘢饮,加$10仲可以加配一个细年糕。真系抵其实个焗饭一定好好味,因为佢里面有好多牛肋肉,同埋有好多芝士,个饭底都系有泡菜,所有食物加埋起嚟好夹。如果细年糕就都有啲辣🤭几野味另外我哋叫咗一个比较嘅食物,就系酱油鲍鱼。呢个酱油鲍鱼好有惊喜,因为佢真系好爽蛋,一啲都唔un 。同埋佢个酱油都拿捏得好好,唔会太咸。另外叫左一个小食combo,有炸鸡软骨,韩式炸鸡,同埋薯条。佢所有嘢都系新鲜炸起,所以一定好味。我个人最钟意系佢个炸鸡软骨。最后叫咗一个牛奶冰配朱古力嘅冰,😍😍呢个真系超级好食,大家一定要食。因为佢啲冰真系淡淡都有牛奶味,配埋啲朱古力真系好夹,仲有佢冰上面𠮶球朱古力雪糕都好好食另外叫咗两杯冻朱古力咖啡,我钟意佢两种平衡得好好,唔会话剩系得朱古力味或者剩系得咖啡味🥰
今日喺大围工作,附近都冇乜嘢好食,剩系得咩叫做比较吸引。

如果细年糕就都有啲辣🤭几野味

• 牛奶朱古力冰