2024-04-27 55 浏览
💜自选沙律🥗 自家制烤鸡肉🐔、车厘茄、蜜柑、烤面包粒、烤甜粟米🌽、罗马生菜🥬、青瓜🥒、日本仿蟹柳配日本柚子油醋酱一上枱就望到有色彩缤纷嘅沙律盘🥗,份量不但比我想像中多,而且每样配料都好新鲜!(#^.^#) 食落成个沙律盘非常之清爽开胃,配埋日本柚子油醋酱,酸酸甜甜嘅感觉正( ´▽`)💜美国安格斯肉眼扒(6oz)🥩成份牛扒望咗上嚟好大块,虽然唔系厚切,但系都有咗成个碟嘅三分之一,食落去唔会太过干柴柴都容易切开,配埋旁边嘅沙律菜和薯菜,令到我哋可以一啖浓味一啖清爽咁继续食😎💜Tiramisu 🍰估唔到呢度嘅甜品会有惊喜! 食落去系软绵绵入口即溶嘅口感,而且仲有淡淡嘅咖啡香味,大家钟意食Tiramisu都可以去试吓\(//∇//)\

💜自选沙律🥗
配日本柚子油醋酱