2024-12-07
位于佐敦庙街嘅TERA,系一间好出名嘅甜品轻食cafe餐厅,最近见到推出咗$108任选Soufflé Pancake精选口味,真系好吸引!😋豆乳黑糖Soufflé Pancake 🥞呢款Soufflé Pancake结合咗豆乳嘅浓郁同黑糖嘅香甜,轻盈松软,食落好滋味!每一口都有淡淡嘅豆香,黑糖嘅甜味刚刚好,令人感到好温暖。❤️原味窝夫配Vanilla雪糕 🍦呢个原味窝夫外脆内软,配上香滑嘅Vanilla雪糕,简单但好好味!雪糕嘅清甜同窝夫嘅香脆,形成完美嘅对比,真系食到令你好开心!😄温泉蛋牛油果意粉 🍝呢道意粉用咗新鲜嘅牛油果同温泉蛋,口感滑顺又健康!牛油果嘅香浓配上蛋黄嘅滑顺,令整道菜更加美味,真系好适合钟意健康饮食嘅朋友!🥑仲有其他轻食,例如鸡肉串烧同意粉,岩哂细胃口既我哋喺度慢慢食慢慢倾偈TERA嘅特色菜真系唔止靓,味道同样令人惊喜!无论系甜品定系主菜,每一道都好值得一试!下次嚟佐敦,记得去TERA享受呢份美味啦!✨
豆乳黑糖Soufflé Pancake 🥞
原味窝夫配Vanilla雪糕 🍦