2012-01-05
提早做冬~去左食西~巴拿马火腿pizza -- 好味~ 个pizza 底做得湿干刚好~ d 火腿好有猪味~ 因为够咸所以唔觉腻~辣汁虎虾意粉-- 只虎虾好新鲜, d 意粉又唔太淋~ 辣辣地好开胃 habitu saled--真系唔系个个受得了...佢有好d 菜头..同九唔搭八既菜捞埋就叫 habitu saled...bad..安格斯汉堡包---张相影得衰....但系佢呢个真系好好食, 连我呢个唔多好牛既都赞好味~不过差就差在佢包同用都太厚, 好以包还包上,牛还牛上咁, 失去左汉堡既意义Rose Latte--唔洗多讲, 呢个very nice, 淡淡既玫瑰花味再加香滑咖啡, 正!!咖啡新地---有少少百兰地, 一杯热辣辣既especical 淋落个雪糕入面, 即变咖啡milk shake!香蕉布丁---肥胖之选~ 但系好特别, 虽然佢只系蛋糕加几块香蕉, 但系佢既拖肥酱浸晒成个cake~ 好sweet~~
提早做冬~
去左食西~ 巴拿马火腿pizza -- 好味~ 个pizza 底做得湿干刚好~ d 火腿好有猪味~ 因为够咸所以唔觉腻~ 辣汁虎虾意粉-- 只虎虾好新鲜, d 意粉又唔太淋~ 辣辣地好开胃 habitu saled--真系唔系个个受得了...佢有好d 菜头..同九唔搭八既菜捞埋就叫 habitu saled...bad.. 安格斯汉堡包---张相影得衰....但系佢呢个真系好好食, 连我呢个唔多好牛既都赞好味~不过差就差在佢包同用都太厚, 好以包还包上,牛还牛上咁, 失去左汉堡既意义 Rose Latte--唔洗多讲, 呢个very nice, 淡淡既玫瑰花味再加香滑咖啡, 正!! 咖啡新地---有少少百兰地, 一杯热辣辣既especical 淋落个雪糕入面, 即变咖啡milk shake! 香蕉布丁---肥胖之选~ 但系好特别, 虽然佢只系蛋糕加几块香蕉, 但系佢既拖肥酱浸晒成个cake~ 好sweet~~