2018-06-11
想悠闲咁食个午餐,于是谂起台式cafe,谂起咖啡弄。12:15度去到,唔需要等就可以入座。牛奶冰棒可可亚牛奶系雪成冰棒状,倒入热既朱古力搅匀就成为朱古力奶。要自己动手去制作,感觉系特别啲好玩啲。朱古力奶味道浓郁,好饮。另外,佢有两块朱古力附送。热水果茶佢用lipton茶包,加上好多水果冲泡而成,有热情果、橙、苹果、柠檬同青柠。第一啖饮觉得好香热情果味,但好酸。饮到最尾一杯时觉得好甜,要自己倒啲水入去冲淡一下。草莓冰淇淋松饼个卖相好吸引,士多啤梨大大粒,上面铺满士多啤梨酱,颜色鲜艳。士多啤梨下有雪糕同吉士酱,配埋松饼一齐食,好夹。松饼质地好厚实,如果一个人食晒可以当做正餐,好够饱。总汇三文治份量都几大,有三份三文治。入面有鸡肉、火腿、蛋、蕃茄、青瓜同生菜,好足料。另外,配有芝士粟米片同蛋沙律。总括黎讲食物质素几好、份量好大,最好share黎食。环境方面,枱与枱之间既空间有点窄,隔离枱走既时候,佢条裤掂到我地既食物,唔系咁卫生。
12:15度去到,唔需要等就可以入座。
牛奶冰棒可可亚
热水果茶