2024-05-09
睇五月天前医医肚,因为时间不多,喺ifc 要快食、环境ok,有包有甜品,各取所需?行行下就去左agnes b 啦。仲巧合甜品有五月优惠,买二送一🤗🥖法式牛肉包个包比想像中好食,焗热后外脆内软,而且几烟韧,不错。牛肉同其他配料就比较少,有啲失色。🍰草莓雪芳蛋糕这款蛋糕几乎系黎亲agnes b都系必食,蛋糕湿润滑溜,唔太甜嘅,有返左家乡🇯🇵嘅感觉😂🍫伯爵茶朱古力蛋糕一切开放入口就充满伯爵茶味,劲香!朱古力都浓郁嘅。难得嘅系朱古力冇盖过伯爵茶味,几好食。🌹稀少糖开心果蛋糕玫瑰形,仲要粉红色嘅蛋糕,实在令人心心眼。😍稀少糖比较健康,仲有现在大热嘅开心果,所有元素集合埋一齐,叫人点抗拒。😂其实整体都好食嘅,但系坊间受欢迎小店嘅开心果甜品好浓郁,比较之下一款蛋糕就相形见绌了。☕️ CappuccinoCappuccino坦白讲就真系普通啦,咖啡唔香,啡底亦唔出。呢个价钱,仲要以Cafe嚟讲,系唔合格。
🥖法式牛肉包
🍰草莓雪芳蛋糕