2014-05-15 748 浏览
Cafe 有两个入口令我好Confuse, 不过可能当日有活动, 所以封左另一个, 总之当日我就系门口转左好耐先入到去。入面环境干净, 空间感好大。我地order 左一杯latte同一杯叫sunrise (banana coffe)既饮品, 可能我无expect 过sunrise系冻饮所以到既时候有少少失望, 不过蕉味好重, 饮唔出系加添加剂另佢有蕉味。另外我地仲order 左waffle, 我想话当我地个waffle 黎左之后, 好多枱食客都立即order 一个。因为佢卖相真系好得! waffle 有好浓郁既蛋味, 唔以出面果啲只系得啲粉。个焦糖脆脆系个甜品既亮点, 一啖脆脆一啖waffle 真系坚正!
入面环境干净, 空间感好大。
我地order 左一杯latte
Latte