2024-06-18
成日都系社交平台见到好多人打卡,最常见系黑色衫甘去打卡,仲有D甜品超得意!食完觉得性价比超高!🍗慢煮羊膝伴野菌意大利饭羊膝系mega size~未见过甘大份,两个人食呢个都饱左一半!羊膝不会酥,味道不错。🍔和牛汉堡配薯条薯条系好大条,热辣辣点茄汁真系好正。和牛汉堡都真材实料,厚身多汁、肉质鲜嫩。🗻富士芝樱祭 丸久小山圆抹茶Tiramisu富士山既外型超可爱!!个 迷你鸟居造型 ⛩️又惟妙惟肖!以为好睇吾好食?呢个甜品令我喜出望外,底层的抹茶味Tiramisu 茶味非常之浓郁,质感非常creamy。而周边的Oreo 碎令层次更丰富。必叫!🍄Dream Wonderland蘑菇造型好精致。成个蘑菇壳系白朱古力做成,但又超级薄喔!内馅有海绵蛋糕同草莓茸,酸酸地好开胃,加埋oreo好有咬口。超级推荐♥🍎Apple Crumble呢个又系不得了~~~首先$78呢个份量同造型系无得输。味道方面更加取胜,杯入面有好多苹果片,不会酸,配上奶茶雪糕同脆脆超有口感!好抵食!!🍹🌹Uluru Rose Tea真系有玫瑰碎花,颜色好鲜艳,不会太甜刚好,好适合打卡。餐厅仲有好多打卡位📸
🍔和牛汉堡配薯条
🗻富士芝樱祭 丸久小山圆抹茶Tiramisu
富士山既外型超可爱!!个 迷你鸟居造型 ⛩️又惟妙惟肖!
🍄Dream Wonderland
🍎Apple Crumble
呢个又系不得了~~~首先$78呢个份量同造型系无得输。味道方面更加取胜,杯入面有好多苹果片,不会酸,配上奶茶雪糕同脆脆超有口感!好抵食!! 🍹🌹Uluru Rose Tea
真系有玫瑰碎花,颜色好鲜艳,不会太甜刚好,好适合打卡。
餐厅仲有好多打卡位📸