2018-08-14
服务:今日去到食tea set,一入到去几个staff喺度但喺完全无人安排坐边。坐底咗叫完嘢食,嘢食到咗好耐都冇人拎过餐具(舖头人手够客又少),要自己拎,仲要碟都冇比,但系碟又唔系自助。去到攞叉,店员话攞比我,攞咗刀叉碟,不过冇羹(有杯装甜品)。最搞笑系再起身去攞羹,个staff见到但系指住只羹,,话「喺度」。都系唔攞比客。点解可以有面皮收10%服务费?食物:个tea set好难食好难食好难食,绝对系半价都唔值。(原价连服务费系$591)冇一件系值,全部都唔好食。戏肉系甜品嘅raspberry系发霉嘅,问店员佢换咗个新同我讲食材个仓喺第度所以可以运送途中有问题,换咗杯新嘅比我。过咗阵staff问会唔会拣个新嘅甜品,但已经一啲胃口都冇拒绝咗,雪榚都叫佢唔洗上。最后比钱收原价我同朋友都好无奈,因为591价但冇一样嘢系好。连舖头个景都系墙纸,比网上张相以为好大间。同个staff讲咁嘅食品质素会唔会改一改个收费,最后要比455。最大问题系食发霉嘢加咁嘅服务都要400几真系好唔开心。见有咁多日本人去食,同行朋友打咗个食评警剔日本网友。前からずっと楽しみにしていたのに、もうこんりんざい食べにはいき
食物:
见有咁多日本人去食,同行朋友打咗个食评警剔日本网友。
前からずっと楽しみにしていたのに、もうこんりんざい食べにはいきません。店の店员さんにめっちゃくちゃ无视されたし、フォークとかスプーンなどの食器は全部自分で取ってました。店员さんにスプーンが欲しいと伝えても、自分で取ってと言われます。店员さんの态度が悪くて、悪い気分になります。サービスがとてもひどい。
サービスだけではなく、食べ物にも问题がありました。食べてたデザートにカビが生えてました。写真を载せておきます。
こんなサービスに、カビが生えた食べ物。
もう绝対この店には行きたくありません。