2024-03-23
食肉兽注意⚠️抵食嘅靓牛放题比兵仔揾到喇!呢间和牛烧肉一郎环境干净舒服,大力推介S2 80品任食套餐,仲有清酒梅酒啤酒任饮!而家仲有个限定优惠:烧肉放题套餐免加一优惠❤️(下午4:00后入座至晚上7:00前离座;晚上8:30后入座,将军澳分店限定)💂🏻♀️《S2 80品任食套餐》 $288 🥩肉类:兵仔主力都系攻牛肉,啲牛肉色泽好靓,牛里脊肉、牛肋肉超好食!可以拣盐酱或者烧烤酱,两款都令到牛肉再提升咗另一个层次⭐️仲有牛舌、横膈膜等等,超多款可以拣!🐟海鲜:蚝、虾、帆立贝、鱿鱼青口全部都烧得好好食🤤,尤其是帆立贝有黑松露牛油同埋蒜蓉味都非常出色~🥘其他主食小食:出面有得自制和牛肉燥饭,消耗嘅牛肉送饭一流!另外都有好多款丼饭、拉面、海带汤仲有韩式饭卷🍜,炸物小食都表现得唔错,可以一次过试都好多唔同款嘅嘢食!🍻甜品饮品:饮品种类唔算好多,不过清酒梅酒任饮呢样真系好吸引!兵仔最爱梅酒嫁喇!😌甜品都系贵精不贵多,软雪糕可以自制,雪条款式都几特别~Tiramisu同埋木糠布甸我都食咗两个😂😂评分: 90/100总结:环境同食物呢个价钱嚟讲性价比好高!一心想食牛嘅我真系超满足😌,烧烤酱牛里脊,加埋甜菜泡
💂🏻♀️《S2 80品任食套餐》 $288
评分: 90/100
总结:
环境同食物呢个价钱嚟讲性价比好高!一心想食牛嘅我真系超满足😌,烧烤酱牛里脊,加埋甜菜泡菜一齐食非常惹味,下次要再同一班食肉兽朋友一齐嚟再食过😂😂🫶🏻
颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖